Предлагаме ви един по-различен неделен следобед – днес (27.11) от 15:00 ще се случи Beat Pazar Vol.5, където ще намерите вълнуваща и нестандартна селекция от дрехи и аксесоари и приятна музика.

И дори и да сте пропуснали изданията на тази интересна среща между дизайнери, мода, музика и ценители на предните три, не се тревожете - можете лесно да научите какво сте пропуснали, като започнете ами... от днес.

Като бонус за петото издание на Beat Pazar ще получите безплатни идеи и решения от водещи стилисти за вашата визия. Ще намерите винтидж находки, но и интересни дрехи втора ръка. Сред младите дизайнери-таланти, чиито произведения ще видите, са: Точка, Nulla, Игор Илиовски, Muse Shop, Ponyo, Нева Балникова, Атанас Константинов, Николай Сардъмов, Глория Иванова и др.

Всички гости ще имат възможността да получат персонални безплатни консултации от стилистите Хубен Хубенов, Ека Бичинашвили, Сергей Йорданов и Вероника Вапирова. А като комплимент при покупка на дреха и аксесоар, печелите грим от студио Еуфория или прическа от Vintage Sofia.

Изненадата зад пулта ще бъде един от най-големите колекционери на музика и винтидж саунд - Love Joy.

Beat Pazar vol. 5 в неделния следобед  е чудесна идея за среща с приятели на чаша греяно вино и здравословно брънч меню.

Къде? 27 ноември, старт – 15:00 часа, клуб "Culture Beat Club" - София