Зимният ски сезон е на приключване, но ако сте фенове на зимните спортове и карате ски или сноуборд, ви предлагаме да помислите за нов и модерен екип си още от сега. И така - с удоволствие ви представяме

NO ESCAPE by VZ VIRGINIA

Луксозна и уникална, съчетаваща функционалност и атрактивен дизайн - това е дамската ски колекция NO ESCAPE* by VZ VIRGINIA за сезон 2014/2015. С нея всяка жена ще се чувства модерна и различна както на ски пистата, така и на разходка в планината.

Колекцията на дизайнерът Виргиния Здравкова представлява пет комплекта с различен дизайн. Всеки комплект съдържа осем артикула - яке, панталон, два стреч панталона, блуза, елек, шал и шапка, което я прави изключително функционална от гледна точка на възможността да се изберат и съчетаят всички необходими дрехи за ски спорт или разходка. Изработва в размери от 34 до 48 европейска номерация.

Уникалното в дизайна е, че не е използван готов принтиран плат, а всеки детайл е проектиран и печатан отделно с прецизно следене на шарката. Използвани сложни техники, които осезаемо подчертават линията на ски дрехите.

Продължава >>

Цветовете са актуалните чисто бяло и чисто черно, както и ярките цветови комбинации от топли и дълбоки цветове.

И понеже сме сигурни, че като всяка жена и вие държите любимите ви дрехи (особено дрехите за спорт!) да ухаят свежо и да имат дълъг живот, ето какво ни подсказа самата Виргиния Здравкова:

"Потребителите искат дрехите им да изглеждат нови за възможно най-дълъг период от време и предизвикателство за всеки дизайнер е това желание да се превърне в реалност. Става все по-актуално съчетаването на различни материи в една дреха и именно този модерен подход към дизайна на дрехи изправя всеки дизайнер пред предизвикателството какви именно материи да използва, за да могат дрехите да се поддържат чрез машинно пране. В това отношение считам, че всеки дизайнер има прекрасен съюзник в лицето на новият Ariel 3in1 Pods, който се грижи за всяка тъкан да изглежда свежа, чиста и красива за по-дълъг период от време".

*Марката NO ESCAPE е собственост на компанията БАПА СПОРТ, която има 20-годишен
опит в производството на ски облекла. Дизайнът на принтовете и дрехите за колекция зима 2014/2015 са на дизайнера Виргиния Здравкова.