Какво е да си модел? Дали наистина е толкова бляскаво занимание или цената да си в бранша се плаща с много труд и поредица конфузни моменти? Какво се променя, когато една мечта се превърне в реалност?

Невена Пеева е само на 16 години, но пък е дарена с перфектните моделски мерки - 82х59х88. Извън модните си занимания, тя е ученичка в 133 СОУ " А.С.Пушкин". Планира да следва актьорско майсторство, когато завърши средното си образование. Иначе обича да спортува и винаги когато може, намира време за партия тенис. Харесват й дългите разходки сред природата, да прекарва време с приятеля си или с "щурите" й близки и приятели, които винаги я карат да се смее.

Какво те накара да поискаш да се занимаваш с мода?
Още от малка обичах да позирам пред фотоапарата. Вместо детски филмчета гледах каналите за мода и е самата истина, че винаги съм мечтала за това. Интересувам се много от мода и се старая да следвам тенденциите, а когато си в този бранш това е още по-важно.

Стефани Христова: Важно е да запазиш себе си >>


Какво очакваш и се надяваш да ти се случи сега, когато вече си модел?
Надявам се да имам много ангажименти както в България, така и в чужбина. Иска ми се да създам много нови контакти и да видя всички възможни интересни неща.

Разкажи ни за първите си преживявания в бранша – какво те изненада?

Досега не се е случвало да има неочаквани неща, но пък винаги може да излезе нещо изненадващо и непредвидимо. Всеки път ме впечатляват страхотните екипи, с които работя - истински професионалисти и много готини хора.

Анита: На първата си фотосесия бях на 12 >>
 


Какви са интересите ти извън модата?
Много харесвам актьорското майсторство. След като завърша училище, смятам да се насоча имено в тази посока. Ще се опитам да направя така, че модата да не остава на второ място и да съумея да ги движа паралелно.

 

Кой е най-големият връх и постижение в тази професия, които мислиш, че можеш да постигнеш ?
Засега най-важното ми е ученето. Надявам се успехите ми да дойдат благодарение на него. А големи постижения в кариерата на модел могат да бъдат само още един плюс.


Весела Станева: Има нещо нередно в детските конкурси за красота >>