Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСури Круз

Дъщеричката на Кейти Холмс и Том Круз е най-фотографираното дете на Холивуд. Причината е не само в това, че Сури е фотогенична, а защото родителите й позволяват да се облича в стил „вече съм голяма” – токчета, червило и всякакви мадамски аксесоари. Естествено американските издания разкостиха Кейти Холмс за това, че позволява на невръстната си дъщеря да обува обувки на висок ток, но тя оправда постъпката си пред US Weekly с думите „Това всъщност са бални обувки за танци, предназначени за малки момиченца. Аз ги открих, а Сури се влюби в тях”. Това се случва, когато Сури е все още на 3 годинки. Тогава гардеробът й се оценява на 3 милиона долара. В момента малката модна икона е на 6 години, а в гардероба й фигурират дизайнери от класата на Марк Джейкъбс.

 

Ромео и Харпър Бекъм
Звездното футболно семейство на Виктория и Дейвид има цели 4 шанса да превърне децата си в модни икони - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър Севън. Още преди няколко години, когато Ромео Бекъм все още е на 9 години, бе обсъждан от американските медии относно стила си на обличане – кожени якета и стилни шапки, носещи духа на 30-те и 40-те години на миналия век. Сигурни сме, че в цялата история пръст имат майката и бащата, защото и двамата се славят със своята елегантност.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosМесеци след раждането на четвъртото дете на Виктория и Дейвид (което се случи малко по-рано тази година), то се превърна в модна икона. Най-очакваното бебе в семейство Бекъм  - Харпър Севън беше с планиран гардероб за няколко месеца напред още, когато беше в корема на мама. На повечето публични изяви бившата спайска се стреми да облича себе си и Харпър в един и същи стил. А гардеробът на малката принцеса може спокойно да се конкурира с този на мама - и като количесто, и като качество.

 

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosУилоу Смит
Дъщеричката на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит не е просто обявена от обществото за модно и стилно дете. През 2010 година престижното списание Vogue го нареди до известни личности със завиден стил като Кейт Бланшет и Мишел Обама. Уилоу се изявява като актриса през 2007 година във филма „Аз съм легенда”, а през останалото време е на сцената, пеейки, следвайки звездните стъпки на баща си. Стилът й е доста различен в сравнение с нейни връстници – дънкови скъсани якета, кожени панталони, коса обръсната на половина.

Лурдес ЛеонСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Не сте очаквали нищо освен модна икона от дъщерята на Мадона, нали? Още на 13 години Лурдес Леон прави своя колекция за тийнейджъри, която критиката коментира като прекалено секси за подрастващи. Тогава младата дама пише в модния си блог какво точно харесва и какво не - „аз съм тотална вманиачена по късите панталонки от 80-те – разбирате ме, тези, които карат дупето ти да изглежда малко по-голямо отколкото е в действителност, с грънч тениска, която е загащена в панталонките. Много харесвам 80-те”.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosЗахара Джоли-Пит
Една от осиновените дъщерички на Анджелина Джоли и Брад Пит също е следена изкъсо от фотографите. Захара е най-голямата осиновена дъщеричка на двойката и е от Етиопия. Интересното е, че Захара винаги се появява с нова прическа и с нови плитки. Водещи стилисти и фризьори предупредиха родителите, че плетенето на плитки не е здравословно за малките деца, затова мама Джоли премина към план Б – започна да облича много стилно Захара – с палта и якета за 330 долара и ботуши на висок ток от естествена кожа.

Вайълет АфлекСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Вайълет е 6-годишната дъщеричка на Бен Афлек и Дженифър Гарнър. Макар и невръстна, Вайълет знае какво иска и какво прави – детски шампион по карате е, а заедно с това и отлична балерина. Обича да носи обувки балерини и описва своя стил дрехи и прически като ежедневно небрежен. И като всяка малка принцеса обича розовото – рокли, чанти и обувки.