Неоспорим факт е, че прекрасната Ева Лонгория има крака, на които всеки може да завиди. В името на модата обаче тя скри изящните си бедра под костюм на… свински бут!  Очарователната актриса от сериала „Отчаяни съпруги” влезе в ролята на водеща на Европейските MTV награди, които бяха раздадени в неделя.

Именно на церемонията, която се проведе в Мадрид, Ева беше „опакована” като огромно парче шунка – асоциация към прословутия костюм от месо на Лейди Гага от тазгодишните MTV Видео награди. Сексапилното миньонче за пореден път доказа на всички, че не се притеснява от самоиронията и че е перфектна в комедийни роли.

Разбира се, тя не остана дегизирана през цялото време. Дори напротив – докато представяше на публиката множеството знаменитости, връчващи музикалните призове, актрисата смени цели 13 дизайнерски тоалета, един от друг по-оригинални. От плътно прилепнали по тялото бодита, през секси роклички, до официални костюми – Ева изглеждаше невероятно във всичко.

И ако си мислите , че цялото това преобличане я е затормозило, жестоко се лъжете. „Благодаря ти, Мадрид! Обичам Испания! Европейските MTV награди бяха страхотни, толкова много се забавлявах!”, написа след церемонията „отчаяната съпруга” в социалната мрежа Туитър.

Вижте тоалетите на Ева тук.