Леона Луис и Talenthouse* обявяват конкурс, в който могат да участват всички фенове на певицата от цял свят и млади дизайнери, ученици и студенти. Конкурсът ще даде невероятната възможност на всички участници да създадат сценичен тоалет за Леона Луис, който тя ще използва на една от предстоящите й концертни изяви.

Леона Луис в екип с някои от най-големите имена в модната индустрия на Острова ще изберат печелившия модел от конкурса. Дрехата ще бъде ушита от професионален екип и Леона Луис ще я представи на някой от планираните й концерти до края на годината. Певицата ще заснеме и професионална фотосесия с тоалета, която ще бъде предоставена на автора за портфолиото му.

Относно предстоящия конкурс Леона казва: „Обичам модата, креативността и проектирането на собствените ми тоалети. Нямам търпение да видя, какви модели ще изпратят участниците в конкурса. Смятам, че е много важно да се подкрепят творците и бъдещите имена в модната сфера. Аз съм страстен защитник на животните и хуманното отношение към тях и всичко, което обличам се придържа към това. Искаме да открием следващата Стела Маккартни някъде там... Наистина съм щастлива да работя в екип с Talenthouse и да направим това модно състезание успешно. Късмет на всички!

Проектите на победителя и двамата му подгласници (също избрани от Леона) ще бъдат представени на уеб сайта на певицата и профилите й в социалните мрежи. Конкурсът ще осигури и парични награди.

От 18-ти до 23-ти ноември 2011 е периода, в който феновете и участниците ще имат възможността да гласуват за най-харесваните от тях модели и двата проекта събрали най-много гласове ще бъдат представени на сайта на Леона Луис и също ще получат парична награда. Победителят ще бъде обявен на 1-ви декември.

Пълните условия и детайли относно конкурса може да намерите тук.

*Talenthouse е социално-медийна платформа от ново поколение, насочена предимно към творчески ориентирани потребители. Тalenthouse е място, където хората могат да участват в проекти съвместно с водещи световни артисти и марки.