Louis Vuitton не спира да ни изненадва със своите стилни избори. След като известната марка с инициали LV, засне синът на Уил Смит за новата си рекламна кампания и използва една от героините на видео играта Final Fantasy - днес, френският бранд се спря на Леа Сейду. 

Очарователната френска актриса, която участва в най-новия 007 филм - "Спектър", върви по стъпките на емблематичните Катрин Деньов, Йенифър Конели и Шарлот Гейнзбур. 

Една от любимите актриси на цяла Франция продължава да впечатлява света със своите очарование и стил. С повече от 35 заснети филма, Леа Сейду е сред най-награждаваните филмови комедианти - тя притежaва и престижната "Златна палма" (на френски: Palme d'Or), която е най-високото отличие, което се връчва в конкурсната програма на филмовия фестивал в Кан (Франция).

Днес Сейду прибавя към впечатляващото си CV - лице и посланик на луксозната модна марка Louis Vuitton. 

#Леа - олицетворение на френския стил

"Гордея се с представата, която имат хората за мен. Те ме възприемат за символ на парижката елегантност и стил. Днес съм лице на марка, чийто инициали са известни по цял свят. Възхищавам се на творчеството, присъщо за Никола Гескиер. Със своите напредничавост, естетически усет, модернизъм и желание винаги да се върви напред и нагоре, френският дизайнер се откроява от останалите съвременни модни творци", споделя Сейду. 

Първата официална поява на френската лейди, като лице на Louis Vuitton бе по време на гала вечерята на UNICEF, организирана съвместно с луксозната марка.