Може би все още не ви е морско, но част от морето вече е при нас. То е точно там - залива витрините на модните магазини. Ако все още се чудите за какво става дума, имаме предвид

кораловото като актуален цвят за дрехи и аксесоари

Ако изберете този цвят за балната си рокля - със сигурност няма да сбъркате.

Модните дизайнери също се вдъхновиха от дълбините на морето.

Смелите дами могат да подчертаят талията си с тънкия кожен колан на Александър Маккуин с акцент златен череп.

Ако един колан ви се струва твърде малко, ето и цялостна визия в коралово. От същия дизайнер.


Но ако имате нужда от нещо наистина впечатляващо, с което да станете звездата на вечерта, за вас е роклята на Маккуин в коралово и сребро.




Обути в Armani глезените ви ще са наистина елегантни. Остава да потренирате малко походката, за да се чувствате удобно във висините и ще бъдете една истинска принцеса на бала.

 

Червилото, мобилния телефон и карта за разплащане - това ще ви е нужно за вечерта. Miu Miu има точното решение - малка, свежарска чанта, със златисти кантове. Достатъчно елегантна, за да се комбинира с изискан тоалет, но и с достатъчно изчистени линии, за да не изглежда прекалено префърцунено. Е, добре -в нея може да добавите и кърпичка за сълзите, които ще пролеете, осъзнаайки факта, че се разделяте с хора, с които сте били 12 години.

Казахме лято, нали? То е буквално зад вратата, малко след абитуриентския бал. Или поне така ни се иска. А лято без къси панталонки няма. GAP предлагат такива в красиви барокови щампи.

В съчетание с тези сандали на висока платформа не ви ли се струват перфектни за топлия сезон?