ДА на:

Плоски ниски сандали

Първата опция, за която трябва да се помисли, когато носите макси рокли и поли са плоски сандали, разбира се. Те са подходящи за всякакъв стил. Ако ролята и полата са по-изчистени, спокойно можете да изберете ниски сандали с камъчета или да експериментирате с цветовете. Много модерни в момента са сандалите с каишки около глезените. С тях ще изглеждате като богини.

Сандали тип чехли

Дългите поли и рокли със сигурност символизират лятото, така че какво по- добре от това да си съчетаете и с летните джапанки. Експериментирайте с тях, нека да бъдат в по- свежи, летни цветове, като в момента са много модерни джапанки, тип животинска кожа.

Токчета

Когато съчетавате токчета с поли или рокли до глезените, трябва много да внимавате с тях. Нека да е само за специален повод. Просто, ако ги носите ежедневно ще се чувствате некомфортно, защото можете да настъпите роклята си. Подходящите токчета в случая са отворени сандали с каишки и камъчета.

Платформи

Ако искате да покажете красивите си глезени и крака, сложете отворен тип платформи. Освен че ще е много шик с дълга пола, ще се чувствате много удобно. Можете да експериментирате с платформите, защото има хиляди различни дизайни и цветове.

НЕ на:

Ботуши

Никога не съчетавайте ботуши с дълга пола или рокля, без значение дали са летни или не. Първо, те скъсяват визуално краката ви. Второ, изобщо няма да са ви удобни през лятото и трето - просто не е готино! J

Маратонки

Не, не правете тази грешка! Искате да сте стилни и женствени? Не и с маратонки и дълга рокля! Колкото и да ви се иска да сте екстравагантни и да ви удобно, никога не носете спортни обувки с дълги поли!

Ниски токчета

Ако ще носите дълги поли и рокли, то токчетата трябва да са високи. Не избирайте ниски токчета, тип „за офиса”, защото няма да изглеждате шик с тях.