Дами, ако се питате: 

"Какво ли се случва с тенденциите в бижутата за тази есен", можете спокойно да си поемете дъх и да разгледате галерията, която следва. Приготвена е специално за вас.

Изглежда нищо не остава задълго в миналото. Този сезон перлите отново се завръщат. Обеци, колиета или пръстени това зависи изцяло от вас. Следвайки примера на големите имена в модата можете да заложите както на класически перлени колиета, така и на по-ексцентрични решения като лицеви пиърсинги например.

Блясък. След модата на минималистичните, семпли бижута отново се връщаме към по-женствените и бляскави модели. Тази есен определено няма как да сбъркате с брошки и обемни обеци.

Цветът на тази есен е месинг. Nina Ricci, Valentino, Lanvin и други световноизвестни модни къщи избраха благородния метал като основа на скъпоценните им аксесоари. Кой би си позволил да спори с величия от техния ранг? Не и ние, това е сигурно.

Късите огърлици тип "пластрон", плътно прилепнали към врата са новия хит тази есен. Метал, скъпоценни камъни и всичко, което подчертава женствените извивки на тялото и показва силна индивидуалност, е перфектно за този сезон.