Да, точно тези, които ще подчертаят вашия силует.

#Висока съм

Високите дами имат издължен и грациозен силует. Съответно могат да варират дължините, за да подчертават подобаващо своята фигура. На вас ще стоят добре:

Обувки на токчета тип “Kitten” (3,5 см), съчетани с права пола до коленете и фина копринена блуза. Така и вие може да носите токчета, без да се чувствате неудобно спямо другите хора, които са по-ниски от вас. Дами като Карла Бруни и Никол Кидман са големи привърженици на този стил.

За лятото гладиаторските сандали с връзки, комбинирани с топ-бюстие и къси панталони са точно за вас. Времето е горещо и на всички ни се иска да се чувстваме удобно. Да, но не за сметка на стила. Затова ви препоръчваме да изберете модел плоски гладиаторски сандали с връзки, които да увиете около прасците. Ефектът е 100 процентов.

#Ниска съм

Дамите с по-нисък ръст имат предимството да носят високи токчета. Да, но не кои и да е. На вас ще стоят добре:

Отворени обувки на ток (до 7 см) и дълга рокля в стил “ампир”. Така издължавате своя силует по естествен начин. Благодарение на дължината на роклята, височината на токчетат ще бъде "незабележима", а за хората ще изглеждате висока, висока! 

Ако сте на море и искате да носите сандали, които да ви утиват – заложете на модел с ниска платформа и каишка на глезените. Може също така да изберете чифт с ресни, за да издължите линията на краката.

#Закръглена съм

За да подчертаете пищните си и женствени форми, можете да заложите на обувки със средно висок квадратен ток, съчетани с разкроен панталон от лен с висока талия. По този начин издължавате и вталявате силуета по фин и елегантен начин.

Ще се отнася до летните обувки – на вас ще отиват най-много еспадрили на висока (скосена) платформа. Представете си се с дълга разкроена рокля от коприна с флорален прин и красиви кожени или платнени сандали в цвят кемел. Красота!