Мацки, днес искаме да ви представим KHANINN – бранд посветен на градския минимализъм и освобождаващата ърбан енергия, която ти дава право да изглеждаш, както пожелаеш, без да си поставяш граници.  Изискан е и се развива.

 

“Бихме нарекли KNANINN не просто марка за бижута, но търсещ се бранд, който трябва да попадне в ръцете на подходящите хора - често такива, които обичат да развиват стила си, да го променят, но и да притежават строга индивидуланост”, казва Силвия Канин, дизайнер и един от създателите на марката.

 

От нея разбираме, че и KHANINN е стартиран буквално, като на шега. “Една от по-топлите вечери на юли. Бяхме се събрали да пием вино с приятели вкъщи. Направих първия си пръстен за близка моя приятелка - черен, обемен, много basic.  Тя такъв и търсеше. След това, отново като на шега, започнах да мисля други варианти.”

 

За изработката на пръстените се използват няколко основни, по-базисни тона, като сиво, бяло и черно.  Марката ще се придържа към тази идея и в бъдеще - “Искаме да страним от излишната помпозност.  KHANINN е заявка за продукт, който тепърва ще се развива и култивира, а заедно с това ще се развива в пазар, който обикновено е по-консервативен”.

 

Съчетанието с кристали, като аметист и розов кварц, (а в новата колекция кожа и гагат) създава допълнително дори метафизично усещане за марката. А всичко това ни харесва, особено когато дизайнерът и млад и амбициозен. 

 

Част от бижутата Khaninn може да намерите в  Paradise Garage Boutique, а специални поръчки може да отправите на [email protected]. Повече може да научите на www.khaninn.com