А най-хубавото е, че има за всички по нещо. Дали ще бъде на блуза, рокля, сако или гащеризон - деколтето очертава и подчертава подобаващо женския бюст. 

Молим тези от нас чиято първа реакция би била: "Не, това не е за мен" да не прибързват, защото световните дизайнери са помислили за всички фигури и морфологии. 

Дамското деколте не е това, което беше. Днес то е и асиметрично. Нео-визията му е до такава степен разчупена, че всяка жена може да си позволи да го носи. Включително тези от нас с по-пищен бюст. 

Как да носим дълбоко деколте със стил?

#За тези от нас с малък бюст - Дами, вие може да си позволите всичко. Класическото V-образното деколте ви стои превъзходно. През 2016 ви каним да пробвате нещо ново - асиметричното деколте като това на VERSACE. 

#За другите, които имат красива гръдна обиколка - Лейдиз, вие сте късметлии, защото имате възможност да носите деколте с преразгледана визия. Съвременните дизайнери намериха стилни решения и за вас. Деколтетата са изразени чрез комбинацията на плътни и прозрачни материи. От друга страна по-изрязаните модели са украсени с ефирни украси, наподобяващи бижута.

Снимка: Press office

А на други, чиято кройка е класическа и прилично прибрана, деколтето е акцентирано със стратегически изрязани части на нивото на бюста.