Карли Клос направи гореща фотосесия за Vogue. А щом е горещо, значи има замесено нещо латино... Част от фотосесията с модела, заснета от фотографа Марио Тестино, в хотел Ze e Zilda casa, в Транкосо - малко рибарско селце на красивото южно крайбрежие на Бразилия.

Коя е Карли Клос?

Родена е на 3 август 1992 година в Чикаго, САЩ. За да стане модел, й помагат тези мерки - ръст 180 см, бюст 81 см, талия 59 см, ханш 86 см.

<em><strong>Снимка: supermodels.nl</strong></em>

Твърде висока, за да продължи да се занимава с балет, което прави от още от малка, но пък перфектна за модния подиум. На 13 години, след участие в благотворително шоу, я забелязват от Elite Model Management. Подписва договор с тях, но работят заедно само една година. Следва малка-голяма модна промяна - агенцията е NEXT.

Постепенно идват снимки за корици на Vogue в различните му издания по света. Карли е една от любимките на Карл Лагерфелд, Марк Джейкъбс, Келвин Клайн, Зак Посен. Дефилира също за Gucci, Valentino, Louis Vuitton и Versace.

Светлокестенява коса и кафяви очи... Нищо особено, биха си помислили много от четящите тези редове. Но не е свъсем така. Омаята е в погледа на Карли. През 2008 година, в шоуто на Джил Стюарт, Тайра Банкс го определя като "вкаменяващ".

На 18 години Карли става новият ангел на Victoria Secret. На дефилето През 2011 година я обявяват за най-сексапилен модел. Ето заради тази визия.

<em><strong>Снимка: Getty Images/Guliver Photos</strong></em>



Не закъсняват и голите снимки. Някак по подразбиране е този факт з амного красиви жени. Карли показва стегнато дупе и перфектно тяло за италианското издание на Vogue през 2011 година. Фотосесията е заснета от Стивън Мейзел. Моделът издава, че за да се сдобие с това тяло за снимките, е тренирала упорито с личен треньор цели 6 месеца. Тренировките определено са дали добри резултати! Казваме го без капчица женска завист.

<em><strong>Снимка: Getty Images/Guliver Photos</strong></em>



За последната си фотосесия за списание, направена в Бразилия, Карли отново се разголва. Дали вторият път е също толкова интересен и атрактивен като първият?