Подбирането на тоалет винаги е трудно, особено когато сте убедени, че "нямате какво да облечете". Има няколко ключови комбинации, които винаги ще са ви от помощ и с които няма да сбъркате. Не е необходимо да са супер впечатляващи или ултра модерни, достатъчно е да са простички и все пак стилни. Стига да сте пазарували умно и да имате няколко базови дрехи в гардероба си, винаги има начин да изглеждате добре.


Дънки + тениска

Дънките и тениската е класическа комбинация. Тя е идеалният избор винаги, когато не сте сигурни, че имате в гардероба си какво да облечете. Вариациите са много в зависимост от цвета и дължината на дънките, както и от модела на тениската. Ако искате да сте по-женствени - сложете високи токчета, добавете няколко аксесоара или пък не се терзайте излишно и скачайте в гуменките, равните обувки и заложете на слънчевите очила.

Малка черна рокля

Малката черна рокля е задължителна за гардероба на всяка жена, защото никога няма да сбъркате с нея. Можете да я носите не само вечер, но и през деня - зависи от това с какво ще я съчетаете.

Класически панталон + копринена блуза

Тази комбинация е удачен избор - от сутринта до вечерта. За офиса - закопчайте блузата до горе и добавете сако, а след края на работния ден откопчайте горните копчета - за палаво настроение. Можете да скочите от високите токчета на равните подметки или обратното - в зависимост от случая и мястото, на което ще ходите.

Потник + черна пола

Семпъл потник и черна пола могат да са основата на ужасно много аутфити. Изберете си модел на полата, който да ви стои добре. След това - добавете високи токчета и къса жилетка за стилен вечерен тоалет или пък изберете якенце и пантофки за по-женствена визия.

Флорална рокля

Напоследък флоралните щампи са задължителни за всеки гардероб. Носете роклята си с кожено яке, със сако или с дънково яке. Флоралната рокля може да е основата за разнообразие от визии - от женствена до грънч.

Тениска на райета + къси дънкови панталонки

Райетата са супер модерни, така че когато най-после стане топло, не се колебайте да се доверите на тази комбинация. Тениската на тъмносини райета е класичека придобивка за гардероба ви и може да се съчетава по най-различни начини - например с къси дънкови панталонки, със сламена шапка и кожени сандали - идеалната комбинация за плажа, за парка и изобщо - за навсякъде.

Различните интепретации на тези предложения зависят от индивидуалния вкус и са различни за всяка жена. Защото всяка от нас си има собствен стил на обличане, който ни кара да се чувстваме стилни и красиви, без значение от всичко наоколо. Затова - не се притеснявайте да адаптирате предложенията ни според собствените си предпочитания и настроение.