Следим модните тенденции, четем списания и обръщаме внимание на десетките модни предложения – от облекло до аксесоари, без да забравяме обувките и грима. Да, но как да разберем, кой е нашият личен стил.

Пет стъпки

#Отворете гардераба и изхвърлете (препоръчваме да дарите) всичко, което не ви харесва. След това обърнете особено внимание на дрехите, които остават по закачалките.

#Замислете се, с кои дрехи се чувствате истински красива, удобно и преди всичко - себе си.

#Позабавлявайте се и направете един от многото тестове в мрежата или печата, чиято цел е да ви помогнат да намерите своето модно Аз. Ами да! Става въпрос за мода, а играта в тази сфера е вълнуваща.

#Коя е любимата ви известна личност – Бионсе, а може би Риана? Ким или Кара? Щом си отговорите на този въпрос ще имате по-ясна представя за това какво харесвате и какво не.

#Ако все пак имате определена (сравнително точна) представа за личния ви стил, тогава не позволявайте на вашите приятелки да ви разсейват с други модни предложени, под претекст, че ще ви стоят добре. Бъдете вярна на себе си, дори когато ходите с приятелки по магазините.