И тази зима пуловерите с висока яка са основана част от дамския гардероб. Няма значение дали ще бъде от едра или фина плетка, със или без мотиви, този модел горна дреха е ключова през 2015. Но как да я носим със стил? За тази цел е редно да вземем предвид следните фактори.

Тайната е в материята. Забравете за синтетичните материи или “бодливата” вълна, която пази топло. Също така е добре да оставим на страна и ризата, с която често съчетаваме пуловерите.

През 2015 залагаме на фините и меки материи, които излъчват шик и елегантност. А ризата е заместена от удобните памучни блузи, които могат да бъдат със или без дълъг ръкав, ниска или висока яка. Пуловерите могат да се носят и на голо. 

Друг основен фактор е силуетът. Например, на тези от нас с по-пищни гърди препоръчваме да носят по-едра плетка и модели с разкроени линии. В противен случай, тънките пуловери, прилепнали по тялото ще изглеждате вулгарно и това е сигурен признак на лош вкус. 

Тази зима може да съчетавате пуловерите с висока яка с прави панталони и поли с висока талия.

Хубавото е, че разнообразието от модели пуловери с висока яка е голямо. Световноизвестните марки са се постарали да направят студения сезон вълнуващ от модна гледна точка и богат, така че всяка една от нас да намери своето щастие сред бутиковите рафтове.