Тази пролет градският стил се превръща в бохемски шик с една закачлива и оригинална колекция. Плътно прилепналите якета с нашивки от кожа и велур придават модерен стил, а вталените якета с графични принтове създават впечатление за по-изваян силует. Блузите с волани добавят мекота, но в техен контраст откриваме блуза с дълъг ръкав в матово-метален цвят за по-грубоват вид.

Звезди щурмуват новата колекция на Изабел Маран>>

 



Велурените клинове с принтове дават усещане за плътност, докато прилепналите джинси са леко клоширани на глезена. Деликатните рокли от памучен муселин носят усещане за ретро романтика, а роклите с графични принтове са покрити с гадателски символи, които създават чувство за градски мистицизъм. Това бохемско усещане продължава и при дамските аксесоари, където големите бижута и колани с мистични елементи се съчетават много добре с дрехите. Високите велурени ботуши тип чизми показват, че обувките с равна подметка имат характер, а елеците са акцентът на сезона за придаване на завършек на тоалета.

 

 

 

TEMA: Нов момчешки градски стил, съчетаващ грубоватост с игривост и бохемско усещане.

СИЛУЕТ: Ярък градски контраст, съчетание от форми.

ЦВЕТОВЕ: Черно, бяло, мока, металик, кремаво.

МАТЕРИИ: Велур, кожа, изкуствена кожа с косъм, памук, кожа металик.

Изабел Маран с колекция за H&M>>

 

 

ДЕТАЙЛИ: Изкуствена кожа с косъм или ефект на изкуствена кожа с косъм от ресни, декорация върху якета с нашивки от кожа и велур, усещане за плътност и цвят на велурените клинове, мекота на блузите с волани и нежните рокли, грубоватост на блузите с металически нюанси.

ОСНОВНИ АРТИКУЛИ: Елек от изкуствена кожа с косъм, блуза с ресни, яке с нашивки от кожа и велур, блуза с волани, велурени клинове, блуза с металически нюанси, прилепнали джинси с клоширани крачоли, вталено яке с принтове, нежна рокля.

ОСНОВНИ АКСЕСОАРИ: Гривна-талисман, обици във формата на луна и звезди, пръстени с едри камъни, колан с ресни, високи велурени ботуши тип чизми, ниски мокасини, ниски сандали или сандали с ток.