Свети Валентин наближава. Само няколко дни остават, а вие още не сте избрали тоалетът, с който ще изглеждате зашеметяващи, романтични и влюбени. Искате, освен това половинката ви да забележи колко много сте се постарали за да покажете чувственост и стил. Ако той е решил да ви води на романтична вечеря, при всички положения трябва да имате готовност.  Всички знаем колко трудна задача е да бъдем забелязани сред множеството. Ето няколко класически идеи за празника, с които едновременно можете да бъдете сигурни, че няма да сбъркате, както и, че ще изглеждате, като натъкмени за червения килим.

Малката черна рокля. Тя никога не излиза от мода и никога не може да се нарече дръзко ако добавим някой и друг аксесоар към нея – колан, воал, цвете, по големи обеци и всичко, за което се сетите. Ако решите да бъдете в черно, задължително цвета на обувките или чантата трябва да бъде различен. Можете да заложите на червено, розово, синьо и запомнете, че никога няма да изглеждате прекалено екстравагантни.

Червената рокля. Истинска страст. Дори и роклята да е класически модел без излишни орнаменти и дръзки решения по нея, то вие със сигурност ще привлечете вниманието върху себе си. Един единствен акцент, като паднал ръкав или цвете ще бъде достатъчен, за да подчертае вашата индивидуалност.

Розово за Деня на влюбените. Цикламено, бонбонено, нежно розово или пепел от рози, няма значение, защото това е цветът на любовта. Бъдете сигурни, че вашият партньор  няма да пропусне да ви направи комплимент.

Ако все пак решите да подчертаете чувствата си с друг цвят, няма лошо. Изберете го с вкус и стил, добавете няколко аксесоара, чанта и обувки. И не забравяйте да се обичате.