Казват, че една рокля може да изглежда по 100 различни начина, в зависимост от това с какви аксесоари е съчетаната. Тази рокля обаче може да се трансформира в n на брой вариации в зависимост от това кой и колко от циповете са разкопчани.



Можете да я носите като къса лятна рокличка, а с добавяне на още малко дължина, може да се превърне в рокля, подходяща за коктейл. През най-горещите летни дни пък или когато решите да купонясвате с приятели в някоя дискотека, лесно можете да я трансформирате в две части – минижуп и късо потниче без ръкави. Базовият модел на роклята е с една презрамка, която минава зад врата, но по желание тя може да се премахне за постигане на секси ефект. Представете си как след работа само дръпвате няколко ципа и строгия ви аутфит се превръща в игрива малка рокля…



Идеята за подобна щура, но и много практична дамска дреха хрумва на дизайнера Sebastian Errazuriz още през 2005 година. Ефектно стоят дори и циповете, събрани на гърба, когато дрехата е цяла. А общият брой на приспособленията за закопчаване е точно 120!

Е, харесва ли ви? Бихте ли пробвали подобна многофункционална дреха?