Не е ясно колко още есен ни остава, но засега все още се радваме на всички нейни нюанси, които стоплят усмивките ни.

Ако пък вие искате да стопляте околните с добро впечатление и да предизвиквате очарование у всички в настоящия шарен сезон, предлагаме ви няколко идеи за есенен стил, които си откраднахме от ежедневните тоалети на няколко стилни знаменитости.

Кара Делевин Снимка: Splash News

Лошото момиче на модния подиум - Кара Делевин, представя категорично успешна стилна комбинация за есента: готини очила + готини джинси + високи кецове + суперяко палто с ципове! Да не забравим и "зебрата" - животинските принтове, като акцент, продължават да фигурират в секцията "актуални"!

Кара Девелин Снимка: Splash News

Още един пример за ежедневна есенна комбинация от Кара. Много ни хареса тази визия на моделката, като й присъждаме допълнителни точки за карирания панталон - ако си нямате такъв, сдобийте се! С един чифт карирани "гащи" можете да създадете различни свежи комбинации...

Джесика Алба Снимка: Splash News

Джесика Алба редовно попада в класации за стил и бива използвана за пример в какво-да-облечем-материали, като настоящия. Актрисата е кралица на изчистените, но ефектни модни комбинации! Джинси, широка жилетка, кубинки и раница с животински принт - нищо не е "в повече", нищо не изпъква прекалено и едновременно с това не можем да отлепим очи от Джесика! Може би е и заради широката усмивка, която е използвала като акцент :)

Тейлър Суифт Снимка: Splash News

Кафяво, тъмносиньо, черно и червено - някои смятат, че комбинацията между повече от два цвята е престъпление, но забележете колко добре изглежда Тейлър! Всичко е въпрос на усет и мярка и певицата ни демонстрира това...

Клое Севини Снимка: Splash News

Настояваме за точните координати на гардероба на Клое Севини, за да го щурмуваме и да й откраднем този шлифер. Едва ли ще го комбинираме с толкова широка пола и риза, но със сигурност ще му намерим приложение. Широките дълги шлифери, които изглеждат сякаш са назаем от гардероба на доста по-едрия ви приятел, са актуални този сезон.

Тейлър Суифт Снимка: Splash News

Отново хващаме Тейлър Суифт в крачка, за да демонстрира още една актуална и суперстилна тенденция за есента - тъмночервени плътнни джинси, боти с висок ток и семпъл топ на райе. И 10 точки за шапката! Наясно сме, че бомбе не отива на всеки, но ако сте от малкото, на които тази шапка стои добре, изтупайте я и я носете!

Суки Уотърхаус Снимка: Splash News

Долу панталоните, Суки! Госпожица Уотърхаус е клош панталон с висока талия, какъвто може би ще намерите в гардероба на някоя по-възрастна роднина. Не питайте, а директно го приватизирайте!

Кендал Дженър Снимка: Splash News

Още един тип панталон, с който е добре да се сдобиете тази есен! Спортно-елегантен модел до глезена в комбинация с ниски черни боти, изчистен черен топ и кожено яке. Огромният шал и дискретната черна чанта през рамото допълват визията на Кендал Дженър блестящо...

Кой звезден стил ви хареса най-много? Споделете в коментарите!