Когато се замислите за най-стилният мъж на 2010 година, вероятно в главата ви изплува снимка на Джордж Клуни, Дейвид Бекъм или Джейк Гиленхал. Въпреки, че тези и други добре изглеждащи мъже най-вероятно ще присъстват в списъка със най-стилните мъже, нашият глас отиде при един малко по-нетрадиционен избраник, а именно – Дядо Коледа.

Ето защо:

Дали е било умишлено или не - не знаем, но Дядо Коледа залага на някои от най-модерните тенденции за мъже. Да анализираме стила му.

Окосмяване по лицето: Много мъже, които навлизат в по-напреднала възраст, имат склонност да си пускат бради - особено през зимата, когато е по-студено. Скорошно проучване сочи, че жените намират леко брадясалите мъже за по-секси от тези, които са гладко обръснати. Тук е повече от ясно, защо господин Коледа печели по точки.

Връхно облекло: Въпреки, че Дядо Коледа залага на червеното си палто вече много години, тази зима е по-модерен от всякога, имайки предвид, че официалният цвят на зима 2010 е червеният.

Изкуствена кожа: Няма да е много природосъобразно, ако Дядо Коледа си сложи някоя лисица на врата. Поради тази причина модерния дядо залага на много актуалната за тази зима изкуствена кожа, като деликатно я прилага на палтенцето и панталона си.

Аксесоари: Може би е студено на Северния полюс, но ако се абстрахираме от температурните условия, ще видим, че аксесоарите на Дядо Коледа правят много повече, от само да го топлят. Мъжете, които искат да са модерни, знаят че да изглеждаш добре изисква повече от  една тениска и едни дънки. Затова Дядо Коледа винаги има шапка и чанта (торбата с подаръците).

Ботуши: Говорейки за аксесоари, едно от най-стилните и модерни неща тази зима са грубите мъжки обувки и боти. Кой друг може да се похвали, че е носел такива ботуши много отдавана и тази зима ще е отново в крак с модата, освен Дядо Коледа.

.