След като можем да носим муцуните на любимите си изпълнители, идоли, световни лидери и домашни любимци на фланелка, защо да не можем с гордост и удоволствие да носим любимите си книги? Можем. Нищо никога не ни е спирало, всъщност, но вече не се налага да измисляме как точно да изобразим "Малки жени" върху удобна тениска. От Litographs са го измислили.

Като си говорим за книги, знаете ли какви са били последните думи на любимите ви писатели>>>

Създателите на проекта са двама братя – Дани и Кори Фин, от Кембрич, Масачузетс, които привличат дизайнери от целия свят за създаването на уникални фланелки, които, гледани отдалеч, изобразяват герой или известна сцена от книга. Приближите ли се обаче, ще забележите, че изображението е създадено от думи – думите на самия роман. Освен че всички ще разберат коя е любимата ви книга, ще могат и да я прочетат... докато ви се радват.

LadyZone.bg ви дава възможност да спечелите новия роман на Елиф Шафак>>>

В каталога на Litographs вече има над 100 дизайна по книги, които могат да бъдат отпечатани и върху чанти, а могат да бъдат пресъздадени и като картини.

Целият каталог можете да разгледате на сайта на проекта.

Видяхте ли любимата си книга сред дизайните? Бихте ли си купили такава фланелка, чанта или картина? Споделете в коментарите!