Певицата Бони изглежда напълно различно в новото си видео "Face control", което тя представи официално пред колеги и приятели на бляскаво събитие. Интересното за песента е, че тя е различна от поп фолк музиката, с което сме свикнали да свързваме тъмнокосата изпълнителка. В нея откриваме клубно звучене, динамичен ритъм и модерен аранжимент, примесени с етно елементи.


„Face control” е авторско парче на Евгени Парцалев и Лора Димитрова. На промоцията Бони съобщи новината, че вече е самопродуциращ се изпълнител и заедно с екипа си подготвя много нови и интересни проекти, с които ще изненада феновете си занапред.



За стилната визия на чаровната изпълнителка се бе погрижила дизайнерката Виргиния Здравкова, която е автор и на тоалетите в новия видеоклип. Сред гостите на Бони , с огромни букети и прекрасни пожелания , бяха Софи Маринова, Тони Стораро, Анелия, Ричи и Цецо от оркестър Кристали, както и други близки приятели. Важна част от събитието беше и дъщеричката на звездата – Михаела, която е основно вдъхновение на Бони в новото й самостоятелно начало.