Седем български модели ще бъдат новите лица на най-големия клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа - Fashion Days, на местно и международно ниво. Манекените са едни от най-известните лица на родните модни агенции Ивет фешън и Визаж модел груп - Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова, както и Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан. Компанията ангажира доказали се експерти в България, които се погрижиха за цялостната визия на грандиозния проект на Fashion Days – фотографа Васил Германов, стилиста Хубен Хубенов и топгримьора Слав. Фотосесията ще популяризира швейцарската компания не само в България, но и в останалите европейски страни, в които има пазарно присъствие.


На изискан коктейл в столицата изпълнителният директор на Fashion Days България – Ева Вучева, обяви плановете за разширяване на търговската мрежа на групата в още 4 европейски държави. Освен в централата в Швейцария и присъствието на българския пазар, компанията днес има офиси в Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения. През следващите месеци компанията планира да навлезе и в Полша, Литва, Латвия и Естония.

През 2009 г. креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус поставят началото на динамично разиващия се клуб за пазаруване Fashion Days. На www.fashiondays.bg могат да бъдат закупени оригиналните стоки на цени с до -80% отстъпка, като понякога те са част от най-новите колекции на модните брандове D&G, Calvin Klein, Just Cavalli, Fendi, John Galliano, Vivienne Westwood, Puma, Ray Ban, Killah, Guess, Ed Hardy, Juicy Couture, Love Moschino и много други.