Не можем да останем равнодушни към подобни новини. Не и когато става дума за бельо от световна класа и най-дългоочакваното модно шоу на годината!!!

Victoria's Secret разкри част от детайлите на тазгодишното си модно събитие, което ще се случи на 7 ноември 2012 година. Всички сме затаили дъх за представянето на световните тенденции при бельото (и то какво!)... А основната тема на ревюто ще бъде циркът. Именно с нея ще бъде открито събитието.

Ще станем свидетели още на носталгична романтика, историческа мода и епични препратки към попкултурата.
По време на шоуто ще бъдат представени 65 различни костюма и 28 чифта крила. Дизайнерът на колекцията Томас Тод я описва като „магическа“.

Всички модели, които ще участват в ревюто през декември през изминалия уикенд бяха в Ню Йорк, за да направят проби на костюмите. Организаторите разкриват още малко от кухнята на бляскавото шоу - едно от превъплъщенията на Миранда Кер на подиума ще бъде в зелено кадифено бельо, покрито с кристали Swarovski. Както вече знаем тази година удоволствието да носи станалия традиционен мултимилионен сутиен на Victoria's Secret ще има Алесандра Амброзио.



Друга важна тема по време на шоуто ще бъде „Опасни връзки“. По време на представянето на бельото на сцената ще пее Риана. По-рано стана ясно, че и Джъстин Бийбър ще се включи със свое изпълнение.

Миналогодишното шоу на Victoria's Secret е събрало пред малките екрани повече от 10 милиона зрители. Очакваме  да разберем какво ще се случи тази година!