Виктория Бекъм, Алекса Чънг, Сиена Милър са част от онези звездни дами, които пристъпиха прага на модната индустрия със стил. Изброяваме седем от най-успешните марки на известни личности.

THE ROW - MARY-KATE AND ASHLEY OLSEN
Двете холивудски близначки, станали известни с участието си в тв сериала “Full House” са изключително модно дуо. За повечето от нас не бе очудващо когато Мери-Кейт и Ашли Олсън основаха своя собствена марка. Същата тази пожъна мигновен успех сред малки и големи модни привърженици.

VICTORIA BECKHAM
Виктория Бекъм е известна с това, че е съпруга на известната футболна звезда – Дейвид Бекъм, както и с миналото й в музикалната група – Spice Gilrs. Да, но откакто талантливата Мис Бекъм иразкри своя дизайнерски талант, създавайки своя собствена fashion марка, разбрахме колко повече е тя. Днес Виктория е истинска победителка.

Тя е един от най-влиятелните модни дизайнери, всички от бранша я уважават за нейните постоянство и стил, вкус и талант. Виктория не е просто дизайнер, тя е успешна съвременна бизнес дама.

HOUSE OF HARLOW - NICOLE RICHIE
Дъщерята на известния соул изпълнител – Лайлнъл Ричи, разкри своя творчески заложби основавайки своя собствен марка за дамски бижута и аксесоари. Известната наследничка е една от малкото знаменитости, деца на известни личности, които предпочитат да създадат нещо свое, за да си направят име.

ALEXA CHUNG FOR MADEWELL
Алекс Чънг е известна със своите телевизионни участия, статии в сп. VOGUE и не на последно място своите изключителни стилни светски изяви. Истинска съвременна модна икона, Алекса направи правилния избор създавайки съвместно колекции дамско облекло с MADEWELL. 

KATE MOSS FOR TOPSHOP
През последните шест години, световноизвестният топ модел твори съвместно с британския мултибранд магазин – TOP SHOP, създавайки уникални колекции дамско облекло.

С всеки следващ сезон Кейт обогатява дамската мода с нейния неподправен поглед за това как да се обичат съвременните и уверени жени.

L.A.M.B.- GWEN STEFANI
Изпълнителката от музикалната поп група „No Doubt” може и да е оставила на страна соло кариерата си на певица, но от близо десет години се грижи не само за своето семейство, но и за успеха на модната й марка, която още от началото пожъна голям успех сред модните привърженици.

TWENTY8TWELVE - SIENNA MILLER е модното начинание, което пое известната актриса и модел заедно със своята сестра Савана. 

Двете дами създават изключителни модели, заредени с енергия и стил, женственост и елегантност.