На вниманието на всички абитуриентки, които все още се чудят каква да бъде дамската чанта за предстоящия бал, поднасяме тази пъстра палитра от размери, цветове и форми, която да им помогне в избора. Интересна, нова и впечатляваща визия е заложена във всеки един модел този сезон. На мода е елегантният плик за сметка на ефектния клъч, стига обаче чантата да е със странична дръжка.

Кръгла чанта

Необичайно, но оригинално и елегантно попълнение към колекцията. Кръглата чанта притежава очарователно излъчване, удобна е и поднесена в различни вариации.  С дълга или къса дръжка, голяма или малка, изборът е достатъчно голям.

С чанта в ръка

Сред най-актуалните модели тази пролет и лято са чантите в ръка. Модни са както големите, така и тези с по-компактен размер. От този тип чанти особено модерни са тези със странична дръжка, в която се мушка китката на на ръката.

Клъч

Класически избор за всяко парти или официално събитие, какъвто е абитуриенският бал. Модерните клъчове се предлагат в различни форми и цветове, а най-актуалният модел сред тях е имитиращият куфарче.

>>>

Бяла чанта

Класика в жанра. Дали ще е в кръгла или правоъгълна фора, в комбинация с различни принтове или изчистена, бялата чанта винаги е била чудесен избор за всяко едно официално събитие. Съобразена с цвета на тоалета, бялата чанта придава аристократизъм и изящество на цялата визия.

Чанта-хамелеон

Нещо ново и различно този сезон. Тези модели чанти залагат на сливащите се с тоалета багри. Ефектът е поразителен. Интересно, иновативно решение, което придава артистичност, елегантност и стил.

Чанта с ресни

Сред актуалните трендове за пролет/лято 2015 са и чантите с ресни. Разбира се, ако се спрете на такава, трябва да я съобразите с модела рокля. В случая най-подходящият избор е стилът бохо.