Френският дизайнер на обувки със запазена марка червена подметка на токчетата, определено има какво да сподели с дамите що се отнася до модата, ходенето, обувките и сексапила. Ето и неговите 4 златни правила, която всяка жена трябва да знае:

Правило № 1: Облечете се по начина, по който искате да се движите

Според Кристиан Лубутен дори жената да е облечена с най-хубавата и секси рокля, именно обувките са тези, които я подчертават и карат да се раздвижи буквално. Това е и първото правило – според ефекта, който искате да постигнете, избирайте дрехите и най-вече обувките в гардероба – за да се движите по правилния начин.



Правило № 2: Винаги се обличайте в унисон с настроението си

Ако не ви се носят токчета, то никой не може да ви накара и което е по-важно – самите вие не се насилвайте да ги обувате. По думите на известния дизайнер въпросът е в това да носите всичко, в което се чувствате секси и комфортно. Ако носейки токчета не се чувствате в свои води, то не ги носете. Можете да бъдете все толкова привлекателна и на равни обувки.


Правило № 3: Носете това, което най-много ви подхожда

Разбира се, това е правило, което ние, жените спазваме винаги. Поне според нашите виждания. Не всеки модел рокля или панталон, изложени на витрината в някой лъскав магазин, биха ни отивали и на нас. Важното е да избираме това, което подхожда на ръста, фигурата, теглото, цвета на очите и косата ни.


Правило № 4: Ако партньорът ви забележи какво сте облекли, значи изборът е повече от правилен

Кристиан Лубутен отбелязва, че за него най-големият комплимент е, когато жените казват, че откакто носят неговите творения, техните партньори винаги забелязват с какво са на краката и с какво са облечени нагоре. ..