Мисъл на деня

Човек ако чака нещо да се обърне, може да ...

 
 

Весели истории, загадки, игри и награди с „Барби”

Нова игра на Егмонт България и възможност да спечелите книжка с Барби
  • 2633
  • 0
  • 25
    250
Барби - Егмонт - 4
Снимки: Егмонт България

Нова порция весели случки, любопитни загадки, страници за мода и картинки за оцветяване очакват малките читателки в най-новия брой на списание „Барби” на „Егмонт България”, по местата за продажба на вестници от 25 август.

На страниците му те ще открият страхотни идеи за игри на двора и на закрито. Историите в броя ще им разкажат за приключенията на Барби в зооклиниката и при новородените бебета в болницата.

Барби - Егмонт - 2


Да не забравяме обичайния страхотен плакат „Барби”, който се открива във всеки брой, и специалния подарък, този път телефон за рисунки. На екрана му може да се рисуват забавни картинки, да се изтриват и да се рисуват отново. Както във всеки брой, и в този има конкурс с награда – кукла „Барби”.

Но това не е всичко! Малките почитателки на Барби със сигурност ще се зарадват на възможността да съберат най-вълнуващите си преживявания и спомени в стилен дневник с любимата кукла.

Барби - Егмонт - 5


А защо не и да научат предпочитанията на любимите си хора в очарователен лексикон с Барби. Търсете „Барби Дневник” и „Барби Лексикон” в книжарниците из цялата страна.

Барби - Егмонт - 7


Сега имате възможност да зарадвате детето с тях и като се включите в конкурса на „Егмонт България”. Отговорете на въпроса: „Как се казва пуделът на Барби?” Писмата си изпращайте до ladyzone@btv.bg, като не пропускате да напишете трите имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 30 август 2012 година. Името на един печеливш ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук.

Барби - Егмонт - 3


 

коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Изпрати
 
 
 
Хороскоп
  • Овен
    aries Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и ...

Топ предложения