.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Весели истории, загадки, игри и награди с „Барби”

Ladyzone.bg | преди 4 години
Барби - Егмонт - 4
Снимки: Егмонт България
Нова игра на Егмонт България и възможност да спечелите книжка с Барби

Нова порция весели случки, любопитни загадки, страници за мода и картинки за оцветяване очакват малките читателки в най-новия брой на списание „Барби” на „Егмонт България”, по местата за продажба на вестници от 25 август.

На страниците му те ще открият страхотни идеи за игри на двора и на закрито. Историите в броя ще им разкажат за приключенията на Барби в зооклиниката и при новородените бебета в болницата.

Барби - Егмонт - 2


Да не забравяме обичайния страхотен плакат „Барби”, който се открива във всеки брой, и специалния подарък, този път телефон за рисунки. На екрана му може да се рисуват забавни картинки, да се изтриват и да се рисуват отново. Както във всеки брой, и в този има конкурс с награда – кукла „Барби”.

Но това не е всичко! Малките почитателки на Барби със сигурност ще се зарадват на възможността да съберат най-вълнуващите си преживявания и спомени в стилен дневник с любимата кукла.

Барби - Егмонт - 5


А защо не и да научат предпочитанията на любимите си хора в очарователен лексикон с Барби. Търсете „Барби Дневник” и „Барби Лексикон” в книжарниците из цялата страна.

Барби - Егмонт - 7


Сега имате възможност да зарадвате детето с тях и като се включите в конкурса на „Егмонт България”. Отговорете на въпроса: „Как се казва пуделът на Барби?” Писмата си изпращайте до ladyzone@btv.bg, като не пропускате да напишете трите имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 30 август 2012 година. Името на един печеливш ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук.

Барби - Егмонт - 3


 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
"Толкова е просто да бъдеш добър. Трябва само да се поставиш на мястото на другия човек, преди да започнеш да го съдиш.“ Марлене Дитрих
Марлене Дитрих
Изневерявате ли на мъжете, защото не ви помагат достатъчно в домакинската работа?