...с ИКЕА, чийто дизайнерски са помислили за всичко, така че празничната вечер да бъде изпълнена с блясък, красота и много незабравими мигове, обогатени с усмивките на вашите близки и приятели.

Понякога по време на срещите в малък състав се чувстваме най-напрегнати, защото мислим за всички други любими хора, които искаме да видим. Затова е хубаво да имаме поводи като Коледа и Нова година, за да съберем на едно място своите близки и приятели. Най-хубавото е, че всяко събиране е уникално и всичко е още по-забавно, когато празнуваме далеч преди големия празник. Това е съвременният лукс.

Колекция VINTER 2015, ИКЕА
Снимка: IKEA

Тазгодишните комплекти за маса и чаши са подходящи за всяко събиране у дома. Не се тревожете дали практичното и естетическото ще бъдат съвместими. Нашите ръчно изработени чаши за шампанско са подходящи за миялни машини и пасват идеално на шарените ни високи чаши, подсилената стъклена купа и добре абсорбиращите трипластови салфетки, направени от възобновяеми материали. Можем да вдигнем тост за предпразничното парти – наздраве!