Ева Лонгория и Гуинет Полтроу представиха своите кулинарни книги, в които всички могат да сготвят любимите гозби на актрисите.

Изглежда, че звезди или не, повечето жени не могат да устоят на изкушението да приготвят сами нещо наистина вкусно. В това число влизат горепосочените неоспорими красавици.

Вкусът към добрата храна Ева е наследила от своето семейство, съобщава БГНЕС. В дома й любовта към готвенето винаги е била нещо напълно естествено и "отчаяната съпруга" се влюбва в кухнята от малка.
Именно това е причината през 2008 г. красивото миньонче да отвори ресторант в Лос Анджелис. Името му е "Beso", което на испански означава "целувка". Няколко години по-късно актрисата издаде и първата си готварска книга "Кухнята на Ева".

Тя събира на едно място някои от най-любимите ястия на звездата - сто на брой. Повечето вкусотии са мексикански, но по време на пътуванията си актрисата е събрала и много рецепти от Италия и Франция. Готварската книга е на английски и испански език и включва селекция от снимки, истории и лични анекдоти, свързани с кухнята на актрисата.

Гиунет Полтроу публикува над сто здравословни и вкусни кулинарни рецепти. Тя пък посвети своята книга на баща си.