Кои звезди, станали "сериозни" актьори, са започнали азбуката на актьорското майсторство в сапунени сериали?

Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosРайън Филип

Никой не може да отрече, че Райън Филип е доста впечатляващ актьор. Ние сме си го набелязали още откакто изигра циничния Себастиан в "Секс игри", заедно с Рийз Уидърспун. Естествено те имаха връзка и извън екрана, но после се разделиха - почти като в сапунен сериал. Което не е никак чуждо поприще за Филип: звездата от „Адвокатът с Линкълна” всъщност започва актьорската си кариера  в сериала на ABC „One Life to Live”, в който участва от 1992 до 1993 – при това в ролята на Били Дъглас – първият гей тийнейджър в сапунен сериал, излъчван през деня.

Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosСара Мишел Гелар

Успехът й като бойната Бъфи в „Бъфи, убийцата на вампири” като че ли не й вещае кой знае каква кинокариера, но ние мислим, че всеки фен на сериала никак не се е изненадал от успеха й. И въпреки, че Сара вече е омъжена и майка, всъщност кариерата й започва, когато тя е все още тийнейджърка. Тя приема ролята на "отдавна загубената дъщеря" на кралицата на сапунките Сюзън Лучи в сериала „All My Children” (Всички мои деца). Сара е част от екипа от 1993-1995г.

Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosЕва Лонгория

Преди да стане част от „Отчаяните съпруги” моделката Ева Лонгория първо става известна с участитето си в “The Young and the Restless” от 2001-2003. Ролята й – бившото момиче не повикване (със златно сърце) Изабела Браня Уилимс.

Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosДжош Дюхамел

Джош е известен като секси екшън актьора от "Трансформърс", с романтичните комедии от типа „When in Rome”, както и като съпруга на Фърги от Black Eyed Peas. Но преди всичко това да стане реалност, Джош стартира кариерата си в сериала “All My Children”. И то не просто с някаква си роличка - той е любимецът на всички фенки по света - Лео. В това професиоанлно амплоа (продължило от 1999 до 2002г.) Джош си постила за по нататъшния си успех - печели награда "Еми" и покани за участия в "по-сериозни филми". Ако сте фенове на сериала и ви липсва, не се притеснявайте - Джош прие да се завърне още веднъж в сериала – за последния епизод, който ще бъде излъчен през септември т.г.