Добре дошли в света на звездите, на ултра модерните и супер скъпи жители на планетата Земя! Днес ще разберете отговорите на пет екзистенциални въпроса, а всеки, който ги отгатне предварително, може да добави пред името си златна звездичка за професура по знаменитости. Да започваме!

Наоми Кембъл и Владислав Доронин, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
1.Какво става, когато притежаваш повече пари, отколкото състрадание?
Отговор: Организираш поло мач със слонове за рождения ден на гаджето си мултимилиардер.

Известният британски модел Наоми Кембъл спретна пищни празненства за 50-ия рожден ден на любимия си – руския олигарх Владислав Доронин. Веселбите се състояха в индийския град Джайпур, щата Раджастан. „Черната перла” в модата зарадва приятеля си с поло, но със слонове, като за да изпълни мечтата на любимия си, Наоми е поръчала седем слона. Те бяха превозени с камиони от Джайпур до специална площадка за екзотичната игра. Транспортирането на слоновете обаче предизвика недоволството на местни защитници на правата на животните. Според изявление на PETA Кембъл и нейният приятел притежават повече пари, отколкото състрадание. От PETA настояха мачът официално да бъде забранен.

Кристен Стюарт, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
2.Какво става, когато изневериш на приятеля си с женен мъж и получиш омразата на всички кино фенове?
Отговор: Даваш интервюта, в които обясняваш колко много искаш да станеш майка.

Актрисата Кристен Стюарт с вълнение в гласа сподели, че няма търпение да стане майка, но… предпочита да изчака още малко. "Родена съм с инстинкта да бъда майка - това е мое естествено желание, но за момента ще изчакам", сподели актрисата. Както и още, че най-интересно за нея в последната част на "Здрач" сагата е било да изиграе майка. Подобно на своята героиня Бела и тя се вълнува от майчинството. "Това беше едно от нещата, които харесах най-много в историята на последната част. Бих се радвала, но мога да почакам", сподели още актрисата, която наскоро поднови отношенията си приятеля си Робърт Патинсън.

Бритни Спиърс, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
3.Какво става, когато с певческата ти кариера отдавна не се случва нищо, но все още държиш да досаждаш на света с личността си?
Отговор: Пишеш книга за пътя си до върха на славата.

Бритни Спиърс не споменава нищо за нов албум, но певицата се е впуснала в преговори с издателство "Харпърс Базар", което да публикува първата й книга. Звездата подготвя роман, като в него смята да сподели всичко важно по пътя й към върха на славата. Все още няма никаква информация кога мемоарите ще излязат в продажба, нито какъв ще е хонорарът на Бритни за тях. Като се има пред вид, че певицата прибира по 15 милиона щатски долара за участие в предаването "Х фактор", очаква се сумата да е значителна.

Лейди Гага, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
4.Какво става, когато родният ти град е под вода, заради природен катаклизъм, а ти си на турне някъде из Латинска Америка и не можеш да подкрепиш морално съгражданите си?
Отговор: Даряваш 1 млн. долара и с Ню Йорк сте „квит”.

Лейди Гага показа състрадателност, развърза кесията и дари 1 млн. долара на Червения кръст в САЩ за пострадалите от урагана Санди. Певицата дари парите от името на семейството и сестра си, допълвайки с благодарност, че нямало да бъде нито жената, нито артистът, който е сега, ако ги нямало места като Лоуър Ийстсайд, Харлем, Бронкс и Бруклин. "Благодаря ви, че ми помогнахте да изградя духа си. Сега аз ще ви помогна да изградите на ново вашия”, даде надежда певицата.

Майкъл Джексън, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Какво става, когато умреш и вече не си Краля на попа?
Отговор: Продават лобното ти място за колкото повече милиони могат да измъкнат.
Къщата в Лос Анджелис, в която умря Майкъл Джексън, е продадена за 18,1 милиона щатски долара, след като цената й беше намалена два пъти. "Къщата ще стане легендарно място в историята на музиката, като дома в който е живял Елвис" – каза Морисио Умански от осъществилата сделката брокерска фирма "Агенцията".