Добре дошли отново в света на звездите, на ултра модерните и супер скъпи жители на планетата Земя! Днес ще разберете отговорите на нови три екзистенциални за Холивуд въпроса, без които животът просто не струва... Старт на куиза!

Лейди Гага, Снимка: JLP

Какво става, когато вече никакви наркотици не ти носят удоволствие?
Отговор: Ти със сигурност си Лейди Гага и учиш кучето си да рисува.

Ако си мислите, че странностите на Лейди Гага свършват само до екстравагантната й визия и провокативни пърформанси на сцената, то много грешите. Поредната й неортодоксална проява е да учи четириногия си любимец Фози да рисува, като прикачва моливи към лапите му и го пуска да се разхожда върху бели листове хартия. Всички членове на антуража на Лейди Гага вече са се сдобили с "портрети", сътворени от косматия художник.

Франк Оушън, Снимка: JLP

Какво става, когато искаш да дадеш храна за размисъл на всички що за голям рапър си?
Отговор: Ти със сигурност си Франк Оушън, когото полицията току-що е спипала да кара с превишена скорост. Напушен.

Полицията спипа Франк Оушън с марихуана. Изпълнителят е бил спрян за превишена скорост, но униформените надушили марихуана и претърсили автомобила. Открили малък пакет с наркотика, а и установили, че Оушън шофира без книжка и със затъмнени стъкла на BMW-то си, което е забранено. Срещу R&B звездата са повдигнати три обвинения, но той не е бил арестуван.

Колин Фарел, Снимка: JLP

Какво става, когато от малък имаш зависимост към шоколад, картофено пюре и риба тон?
Отговор: Ти със сигурност си възмъжалият Колин Фарел и в момента си на две бутилки уиски. Наздраве!

Актьорът Колин Фарел призна, че заради развратния си начин на живот за малко да почине. Преди осем години той даже се лекувал от алкохолизъм, защото разбрал, че, ако не го направи, ще си отиде от този свят. "Тогава мислех, че ще почина след няколко месеца. На ден пиех по две шишета уиски. Истинско чудо е, че все още съм жив", заяви 36-годишният актьор, който се прочу с участието си във филмите "Александър" и "Маями Вайс". Фарел споделя, че има зависимости още от дете. Първоначално, на седем годишна възраст е развил зависимост към шоколада. А по-късно се е прехвърлил на картофеното пюре и рибата тон.