Марая Кери изхарчи милиони долари, за са обзаведе стаята на бъдещите си деца. Музикалната мама е приготвила за близнаците истинска кралска стая, украсена със злато. Всъщност стая не е най-точното определение, защото гордите бъдещи родители са отделили за тази цел цяло крило от къщата си в Бевърли Хилс.

Една от стените, изработени от слонова кост, е покрита с 18-каратово злато. Само детското диванче, което още в първата година със сигурност ще бъде старателно омазано с пюрета и млека, струва 1 милион долара. Краката му са облицовани с 24-каратово злато с инкрустирани оникси. Гардеробите на бебетата вече са пълни с дизайнерски дрехи от марката Petit Tresor. За децата има осигурена музикална система, като за всяко от тях е купен специално инкрустиран с диамананти iPod.

Всяко едно от леглата за близнаците струва 2200 долара, а масите, на които ще ги повиват, са на стойност 2800 долара. Марая и нейният дизайнер Кенет Бордевик са измисляли заедно всеки детайл от обзавеждането. Може би много хора ще я обвинят в разточителство, но Марая не крие, че иска нейните деца да са най-задоволените и глезени на планетата.