Бразилката красавица е омъжена за Том Барди, с когото имат момченце на една годинка. Той самият има вече син на име Джак (на три години) от предишен брак и грижите за него се падат отново на топмодела.

Изглежда, че семейният живот никак не й тежи, защото Жизел неотдавна сподели, че откакто е станала майка, едно от любимите й занимания е да чисти къщата.

Жизел казва: „Обожавам да чистя! Действа ми като незаменима терапия. Да бъда родител ми даде шанс да погледна на живота си от съвсем друг ъгъл. Не мога да опиша колко много ми харесва!”

В последно време Бюндхен работи по собствена анимация, предназначена за интернет – “Жизел и зеленият отбор”, която е създадена, за да популяризира загрижеността към околната среда, тема, много важна за 30-годишният супер модел.

Самата тя се стреми да живее „зелен” живот.

Жизел споделя пред уебсайта ParentDish – “Строим си дом в Лос Анджелис и за осветлението в нея сме купили енерггоспестяващи крушки, които освен всичко издържат по-дълго, имаме соларни панели и използваме рециклирана дървесина, за да не се режат нови дървета.”

И продължава: „Къщата ни в Коста Рика се захранва от соларни панели и вятъра. Имаме колектори за вода, тъй като в този район вали много дъжд в продължение на между 4 и 5 месеца годишно.”

„Играчките на Бенджамин (синът на Жизел) са били на брат му Джак, тъй като отказвам да купувам нови, а старите да се пилеят.” - казва още една от най-хубавите манекенки в света.

Изглежда, че за да те е грижа за околната среда, трябва да си и много богат, но какво ли знаем ние.