А като „А, отпуската дойде!”
Чакали сте я цяла година. Ако трябва да сме точни, от последния ден на миналата лятна отпуска. И ето го заветния ден – първият ден от тазгодишната лятна отпуска вече е факт.

Б като безразборен секс
Време е да му отпуснете края. Ако цяла година сте свивали крак върху крак под бюрото в офиса, сега може малко да ги пораздалечите. И преди да сме разбунили духовете на пуритани и монахини, да отбележим, че безразборен секс в никакъв случай не значи секс без предпазни средства. Просто през отпуската можете да си позволите да не се чудите дали с Него би се получило, или не, а просто да пофлиртувате на брега на морето или докато топвате крачета в язовира.

варвара като Варвара
Това е едно от местата, които все още са запазили девствения си вид. Други подобни са Езерец, Синеморец, Дуранкулак. Побързайте да ги видите, докато и там не са поникнали високи хотели с безумна архитектура и дълбоки дупки за още по-високи хотели с безумна архитектура.

Г като гадже
Ако тръгваш на почивка през отпуската с гаджето – изкарайте си перфектно. Поне за няколкото свободни дни се опитай да не забелязваш недостатъците му. Не му прави забележка, че си хвърля чорапите, където намери, че не се бръсне редовно и че се се потупва по корема, след като се нахрани обилно. Така със сигурност ще си спестите скандалите или поне драстично ще ги намалите. Ако нямаш гадже – сега му е времето да те забележат.

джапанки като джапанки и дрехи
Човек спокойно може да изкара лятото само с чифт джапанки, бански и нещо по-плътно за хладните вечери. Честно! Всичко останало що е с повече каишки и по-високи токчета си е чиста глезотия. И с дрехите е почти по същия начин. Тъпчем в саковете дънки, бели панталони, зелени панталони, комбат панталони, къси панталонки, ленени панталони, рокли дълги, рокли тесни… В резултат двете части на ципа едва успяват да се съберат. Не че не трябва да си покажем стройната фигура и новите дрешки, но дали не прекаляваме понякога?

Е като Едно голямо
„Колкото повече – толкова повече” – е казал мечо Пух. И е бил удивително прав, въпреки че си е една обикновена лакома мечка.

Ж като жега
Понякога е толкова топло, че чак асфалтът се топи и ти залепва по подметките. Избягвайте да стоите на плажа в най-горещите часове (12-15 часа). Слънцето наистина е опасно тогава.

З като зизи
Това са онзи тип обувки, които приличат на балеринките, но са малко по-хард. Чудни са за лятото, защото са равни и меки. Особено подходящи са, ако сте запазили момичешката си невинност, но не съвсем.

изгрев като изгрев
По-специално изгревът на Джулая.

 

Й като йога
Опитайте дори да е само за половин час. Най-вече ако сте отложили пилатеса, скачането с бънджи, карането на колело и фитнеса за най-дългото и несигурно време – от утре. Намерете си самотно местенце на брега на морето или край някое планинско езеро. Идете там около 6:00- 6:30. Най-трудно е ставането толкова рано, но ако успеете да се преборите със сънливите си клепачи, със сигурност после ще сте няколко (големи) идеи по-щастливи, по-бодри и по-големи свежарки. Чувството е уникално, нали? Не ни благодарете за съвета!

Имаме още цели 20 също толкова добри, които предстоят.