Жените отдавна надминават мъжете по много показатели. Едно съвсем скорошно изследване на застрахователната компания Prudential Financial показва, че жените се справят много по-добре от мъжете що се отнася до управление на финансите и вземането на решения относно тях.

Защото няма как да погледнем в портфейла на обикновената жена, отправяме поглед към инвестициите и печалбите на големите и известните.

Бионсе по време на свой концерт


Първото доказателство, че нежните половинки заработват повече от мъжете си са звездната двойка Бионсе и Джей Зи. За миналата година дивата е добавила към банковата си сметка 40 милиона долара, докато съпругът й, с който вече си имат и дъщеричка, е изкарал с два милиона долара по-малко.

Опра с нейната половинка Стедмън Греъм


Никой не би се усъмнил в твърдението, че Опра Уинфри изкарва повече пари от своята половинка бизнесменът Стедмън Греъм по простата причина, че медийната кралица притежаваше 2.7 милиарда долара към края на 2010 година. В момента сигурно са повече. Това й отрежда място сред най-богатите жени на планетата през последните 10 години. Едва ли Стедмън може да бие този рекорд скоро.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл


По всичко изглежда, че Гавин Росдейл (вокалист и китарист – Bush) има красива, талантлива и предвидлива жена. Вокалистката на No Doubt Гуен Стефани е спечелила 27 милиона долара само от своята линия дрехи L.A.M.B, която пусна на пазара през 2008 година. Едва ли Гавин е успял да надмине постъпленията в семейния бюджет само от участия на групата му, като се има предвид, че и Гуен не е спирала да пее…

Дрю Баримор, която съвсем скоро стана майка, през 2009 година прибра в банковата си сметка 12 милиона долара. За следващите години не знаем какви са приходите й, но нейният съпруг едва ли си докарва по толкова годишно, имайки предвид, че е арт директор.

Дрю Баримор и Уил Копелман


Дами, вие сте! В коментарите можете да споделите дали вие печелите повече от половинката си, с колко, това притеснява ли ви, или точно напротив – дава ви увереност!