Седмичният поток от Instagram новини идва със свежестта на летен порой и забавните и любопитни факти на енциклопедия. Заповядайте!

Преслава се забавлява искрено в компанията на ретро находка. Стар трабант позира заедно с певицата за свежите й снимки.

Малко след като обяви, че е бременна, споделяйки снимка на теста с двете чертички, Галена се снима и с голям бял плюшен мечок. "Имам си, гушкам си☺️Страхотна изненада, миличка! Остана само да му измислим име. Някаква идея,мили мои?" Феновете й веднага бяха готови да предложат имена, искайки единствено да знаят женско или мъжко е мечето.  

Кристо продължава да се забавлява в компанията на чаровното си гадже. Коктейли за двама. Защо не!  

Радина Карджилова и Деян Донков пощуряха буквално. Какво ли друго да очакваме от актьори, че и недоспали, млади родители. Добавете и топлото време и картинката е ясна! 

Белослава отпразнува рождения ден на дъщеря си Дара край морето. Да са заедно - това може би е един от най-хубавите подаръци на този ден за майка и дъщеря.  

Рут Колева си направи нова татуировка. Нещо малко, стилно и елегантно. Одобряваме избора.

Орлин Павлов се забавлява лежерно на джаз фестивала в Банско. Деца, котки и слънчеви лъчи - това споделяше най-често певеца в Instagram профила си по време на събитието.  

 

Приятелството между мъж и жена е възможно. Доказват го Азис и Ивайла Бакалова, които вечеряха заедно.„Моята сестричка” – така певецът нарича моделката. 

Горещи страсти с Графа в студената Варна. Изпълнителят се раздаде на публиката във варненския клуб "Ментол" и всички се сгряха с песните му, въпреки студеното време.  

Бельото на Мария Илиева дискретно се показа, след като певицата, заобиколена от бивши съученици и приятели, скочи във въздуха за сватбена снимка. Приветстваме бурното показване на емоции, та дори на тази цена! Човек трябва да бъде естествен. Певицата успя да хване и булчинския букет на сватбата. Да чакаме ли логичното продължение от тази традиция?!