Как поддържате кожата си гладка, какво е първото нещо, което правите след работа, хващали ли сте половинката си в изневяра и обичате ли българско кисело мляко? Ние ви питахме, а вие отговаряхте. Ето ги и резултатите.

пинГладките крака и подмишници са приоритет за всяка жена. Може да се случи да излезем навън с недоизгладена блузка, но с необработени косми – никога. Начините кожата ни да изглежда копринено нежна са много. Вие обаче, почти категорично сте заявили, че епилаторът е вашият най-добър приятел в борбата с малките досадници – цели 49.32% от вас са заявили, че механизираната джаджа ви помага успешно и дълготрайно да премахвате космите. Самобръсначка ползват 36,62 на сто, може би заради мигновения резултат, но за сметка на това по-нетраен в сравнение с епилатора. 7% от нашите читателки са привърженици на коламаската, 2.64 % предпочитат да се доверят на услугите на професионален козметик. Готови лентички с восък ползват 1.55%, а едва 1.23 на сто от вас са заявили, че харесват себе си и тялото си, така както природата го е създала – натурално.

пинКакво е първото нещо, което правите вкъщи, след работа? Едва ли се захващате с обезкосмяване. Ами, тогава? Ето ги и вашите отговори. 43.35% от вас хукват към мивката, за да си измият ръцете. Първата работа на 24.5 на сто е да стоварят багажа на едно място и да си поемат дълбока въздишка след уморителния ден. Приоритет за 19% от отговорилите в анкетата, са близките хора – първо целуват детето и любимия човек, след това пристъпват към другите второстепенни домашни дейности. 7.41% пък отварят прозорците, за да влезе свеж въздух, а за 2.65 на сто от вас от особено значение се оказва гледането на любимия сериал – както се казва – от вратата за краката. Радва ни фактът, че едва 1.24% от отговорилите са заявили, че първата работа, която правят прибирайки се вкъщи, е да измият чиниите. Ами, да. Не е хубаво да се захващаме с досадни домакински задължения още от вратата, освен ако не е наложително.

пинИ така. Вече се прибрахме у дома. Освен, че искаме да заварим всичко в реда, в който сме го оставили, се надяваме и любимия да си е вкъщи. В най-добрия случай – да е сам. Е, с кого друг да е, ще кажете вие? Ами… с любовницата. Подобно нещо се е случвало на 17.13% от отговорилите в анкетата ни „Хващали ли сте половинката си в изневяра?”. Затова пък напълно убедени в чувствата на половинката са малко над 40 на сто, които твърдят, че любимият ги обича безрезервно и никога не би им спретнал подобна „изненада”. Ежедневието му е толкова натоварено, че понякога няма време дори и за мен. А за друга - да не говоримтака са отговорили почти 18%. На тях пожелаваме партньорът им да има мноооого свободно време, и то да бъде предвидено само за тях. При най-малкото съмнение за изневяра край на връзката ще сложат 13.35% от дамите. Браво за решителността и категоричната позиция.

пинВече сме си вкъщи, целунали сме любимия и… се отправяме към хладилника, за да заредим тялото с енергия след изтощителния ден. И какво по-подходящо от това да си хапнем кофичка българско кисело мляко. Без него не могат повече от половината от нашите читателки, отговорили на въпроса „Обичате ли българско кисело мляко?” – 52.87%. И въпреки любовта ви към този традиционен български млечен продукт, 19 на сто заявяват, че въпреки, че обожават, вкусът му не е запазил почти нищо от традиционните си качества. Млекце си хапват и други 15 на сто от вас, но само ако е приготвено под формата на айрян или таратор. И така става – дори за лятото е препоръчително. Възхищаваме се на тези 8%, които са овладели технологията за приготвяне на кисело мляко и си похапват само домашно.

След старото винаги идва ред на новото, а именно новите ни питания:

Имате ли вече тен?

Ползвате ли грим на плажа/басейна?

Диня или пъпеш?

Правили ли сте секс с непознат?

Кого искате да видите до вас на плажа без бански?