Момичета, втората част от съвместната игра на Ladyzone.bg и „Денят е прекрасен” е към своя край. В продължение на една седмица вие пращахте снимки на любимите си чанти, гласувахте и коментирахте. Чудесни сте! Време е да зарадваме втората щастливка, която ще се радва на оригинална чанта Furla, за която се е преборила с толкова голяма конкуренция.

Утре, 3 декември 2010 г., в „Денят е прекрасен” ще бъде съобщено името на собственичката на най-харесваната чанта в LadyZone.bg за втората седмица от играта. Този път името на щастливката и цвета на чантата ще бъдат съобщени от любимата ни астроложка Алена.

Можете да продължавате да изпращате вашите чанти и да гласувате активно за фаворитите си до 9 ч. сутринта утре. Тогава получаването на снимки ще бъде преустановено до 11 ч., когато ще започне третият кръг на играта.

Не спирайте да участвате! Това, че не сте спечелили през първата и втората седмица на играта не означава, че през някоя от следващите късметът ви няма да е по-добър. Важно е да знаете, че ще можете да виждате в LadyZone.bg чантите, участвали в първия и втория кръг, но няма да можете да гласувате за тях. Затова изпращайте снимките си (нови или такива, с които вече сте участвали) отново и отново… докато спечелите!

Разбира се, ние бихме искали да подарим чанта Furla на всяка от вас. Но тъй като тези уникални аксесоари са само 4, решихме да подготвим специални изненади за всички дами, които не успеят да ги спечелят.  Какви са те  и кои са щастливките, които ще им се радват, ще разберете в края на последната седмица от играта „Повече от чанта”.