Преди да изиграят легендарите си роли пред камера, някои от най-известните актриси в света са започнали кариерата си като детски фотомодели. Кои са те и колко сладки са били като малки - вижте.

Кирстен Дънст


Това сладко дете с жизнерадостна усмивка и весели руси къдрици е звездата от „Спайдърмен” и „Последният момински запой” – Кирстен Дънст. Преди талантът й пред камера да изгрее, Кирстен също е позирала пред фотообективи и е представяла детска мода. Фотосите са правени през 1986 и 1987 година, когато Дънст е била едва на 5 годинки.

5 романтични комедии, които трябва да гледате>>

 

Линдзи Лоън


А това е Пипи Дългото Чорап..., упс, Линдзи Лоън. Да, преди да стане лошото момиче на Холивуд, да злоупотребява с наркотици и да води съдебни битки, Лоън е била малко невинно Пипи. Снимките са правени през 1994 и 1995 година, когато бъдещата актриса е на 9. Само година по-късно тя вече прави своя филмов дебют.

10 звезди, с които англичаните не искат да правят секс>>
 

Дженифър Конъли


Актрисата, която печели „Оскар”, „Златен глобус” и „Бафта” за участието си в „Красив ум”, започва кариерата си още като тийнейджър. Талантът и зелените й поглъщащи очи са забелязани още преди да стане ясно, че брюнетката ще направи блестяща кариера пред камерата. Снима се в различни фотосесии през 80-те години на 20 век. Когато е на 13 се снима за реклама на Saks. Година по-късно я виждаме със синя шапка със закачливи плитки, а през 1987 се появява на страниците на списание „Севънтийн”. Днес Дженифър е на 43, но сме сигурни, че не е забравила снимките си от детството, които й проправят път през трънаците на Холивуд.

Катрин Хейгъл


Феновете на „Анатомията на Грей” наистина ще оценят детските снимки на Катрин Хейгъл, защото са правени преди повече от 20 години. На тях бъдещата звезда от сериала е само на 12, но талантът й личи от километри. Облечена в сиви дъни с висока талия и с игриви къдрици, Катрин позира за каталог на Sears.

Миша Бартън


Миша Бартън също е започнала кариерата си като модел на детски дрехи. Интересно е днес да хвърлим поглед назад, когато актрисата вече е известна най-вече с участието си в сериала „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите”. Снимките са правени, когато Миша е била едва на 10.

Една ужасена от мъжете жена >>