Празничните пакети с помощи за нуждаещите вече се доставят до домовете на семействата. Във вторник (15 април) в опаковането и доставянето се включи и инициаторът на каузата Майкъл Струмейтис.

Той, заедно със стотиците доброволци на каузата, достигнаха до домовете на хиляди български домакинства в нужда. След пакетирането на хранителни продукти, Биг Майк посети и семейства в нужда, сред които дома на незряща жена, която живее в „Люлин“ заедно с майка си и сестра си.


В доставянето на празнични пакети се включиха още и Вики Терзийска и Томас Лафчис. Двамата дариха празничен пакет с хранителни продукти за един по-хубав празник на парализирана жена, чийто съпруг е незрящ, а двамата са с придружители с първа група инвалидност.

Поп певиците Йоанна Драгнева, Вяра Атова и Теди Кацарова също „облякоха“ геройските костюми в името на каузата на Holiday Heroes. Трите дами посветиха деня си на семейства, които ежедневно се борят с бедността.

Кампания Великден 2014 на Holiday Heroes ще продължи до 17-и април. Може да следите в реално време всичко, което се случва на нашия сайт и във Facebook.