“Тя е просто приятелка” или „Той е моят най-добър приятел” – две фрази, които могат да се чуят много често, но след тях винаги следва грандиозен спор: Възможно ли е истинското приятелство между мъж и жена? Арена на спора тази неделя, от 12:30 часа ще стане токшоуто „Високи токчета”.

Ние, четирите водещи сме извикали цяло снаряжение свои приятели, за да дискутираме: има ли винаги сексуално напрежение между приятелите мъже и жени или е възможно то да бъде превъзмогнато и приятелството да бъде истинско и до живот?  Говорят ли мъжете и жените на различни езици или именно приятелството може да даде перфектната основа за единомислие между половете?

Кой е най-добрият приятел на Юлияна Дончева и как Людмила Филипова провокира останалите, водейки на срещата им своя най-добър приятел? Какво е мнението на Инспектор N-JOY по темата и защо и четирите водещи ще водят седмичната битка по пижами?

Тази неделя, от 12:30 часа, по bTV Лора Караджова ще разкаже дава ли поводи за ревност и защо приятелството мъже и жени е възможно само в главите на жените?

Дългогодишните и верни приятели Васил Найденов и Богдана Карадочева ще споделят: „Приятелството е като любовта, то е химия” – тази неделя, от 12:30 часа във „Високи токчета”, по bTV.