Освен че са радост за окото, видеоклиповете на Сиара могат да бъдат и образователни. Красивата и доста гъвкава r’n’b дива има на какво да ни научи, когато става въпрос за секси чупки.

Някои от движенията от клиповете на певицата, които радват феновете (мъжете!) по света, не са невъзможно трудни и могат да зарадват и вашия мъж, независимо дали решите да му спретнете частно танцово шоу или успеете да ги "вградите” в междучаршафната си хореография. Ако си нямате мъж, може пък точно с тези извивки да успеете да се сдобиете с един... или няколко. Не искате мъж? Тогава го направете за себе си. Не е ли супер да се чувстваш секси дори без повод и публика?

Ride

Тази песен си е цял секс урок, а видеото към нея е неговата презентация. Нямаме съмнения, че ще завъртите главата на който и да е мъж, ако се научите да си въртите дупето като Сиара.

Promise

Подобно на видеото на Ride, това на Promise обещава да обогати сексапила ви с около 4:29 минути. Което и от движенията от хореографията на клипа да си харесате и усвоите, няма да сбъркате. Ние обаче препоръчваме да обърнете внимание на танца със/върху/около стола. Движенията са лесни и ефект(ив)ни :)

Like a Boy

Кадър от Ride

Предизвикваме ви да намерите един мъж, който би запазил спокойствие на... панталона, при вида на приятелката му в позата от снимката. Успеете ли да развиете крака, способни на това, ще свалите не един господин в краката си.

Body Party

Ако спретнете такова разсъблечено частно парти на някого, можете да очаквате удоволствието да ви се върне. Имаме предвид партито след 2:52 минута...

Изгледайте всички видеоклипове на Сиара и гарантирано ще се вдъхновите. За секс, за танци или за няколко серии коремни преси - няма значение...

Кое видео ви хареса най-много? Гласувайте в анкетата!