За палавите и чувствени натури, за свободолюбивите по дух и за тези, на които въображението винаги е в повече - представяме три актуални цвята за това лято, с които да изразите най-добре себе си.

сетКораловото е символ на креативността, нежността, чувствеността, откровението. Той комбинира физическата енергия, която носи червеният цвят и жизнеността и свежестта на жълтия. Кораловото е морски и свободолюбив цвят. Хората, които избират дрехи в този цвят са отворени към всички нови предизвикателства. Винаги са готови и за някой нов флирт.


сетТюркоазеното е цветът на свободата и ширещата се душа. Изключително подходящ е за лятото, морето и вечерните прохладни разходки. Той зарежда духа с енергия да преодолее стреса и умората, и да елиминира чувството на самота. Помага ни да се концентрираме и да изчистим съзнанието си. Звучи перфектно за една отпуска, изпълнена с хубави емоции и изчистена от притеснения и тревоги.

сетЛилавото е мек цвят, който гали окото. В много от случаите той символизира прошката, молитвата, идеализма, представите за хубавото, баланса в отношенията между хората. С една дума това е цветът на въображението и духовността. Лилавото вдъхновява творческите натури, събужда в тях неподозирани качества и умения.

сетНа пръв поглед трите цвята са напълно несъвместими. Дизайнерите и стилистите обаче, ни доказват обратното – кораловото, тюркоазеното и лилавото са цветовете на това лято – чувствени, успокояващи и в никакъв случай незабележими.