Не е нужно да правиш този избор, защото ти предлагаме решение! Виж  селекцията, в която специално за теб сме подбрали 5 любими места, на които ще се чувстваш още по- прекрасно в компанията на  любимия  ти филм.

Тези вълнуващи филмови емоции на  #Tоп 5 места през лятото могат да са и твои:

#1 Плажът

Има много места по нашето Черноморие, които пленяват, но на едно от тях сме отделили специалното първо място в нашата селекция. В следващите няколко реда няма да прочетеш известни имена на плажове, нито пък ще се опитаме да те впечатлим с имена на култови барове на морския бряг.

Ще споделим с теб името на  малко, но истинско местенце, подходящо за пълноценен отдих и релакс.

Плаж „Болата” – райско кътче на плажната ивица, намиращо се много близо до нос Калиакра. Отличава го забележителното съчетание от кристално чиста вода и плаж с  мек и златист пясък,  обграден от скали в причудливи форми и червеникав оттенък. Малкият плажен залив, тайнствен и девствен ще те очарова със спокойствие, чистота, неподправеност – истинска наслада!

 

#2 Планината

Язовир „Голям Беглиг” – Невероятни изгреви и залези, уникална природа, късче живот под небето! Местенцето не е много популярно и е подходящо за уединено романтично  преживяване с любимия. Нашето предложение е среднощен пикник или лятна кино нощ под звездите. Вземи палатка, приготви в раницата вкусна храна, а за филмите ще се погрижи VOYO.BG! Не забравяй, че платформата предлага удобството да гледаш, където и да си намираш, стига да имаш интернет връзка!

 

#3 Градината

Няма по-уютно място от  градината у дома, за която се грижиш и всеки ден влагаш частица от себе си. Ако имаш достатъчно място може да  добавиш и хамак.  В летните следобеди, удобно разположена на сянка, можеш си пуснеш в избрано от теб време епизоди от любимия ти сериал.

#4 Вилата

Независимо къде се намира вилата ти – край морето, в планината, в близост до града, за да прекараш повече време там е необходимо да разполагаш с всичко от градската среда, което  носи комфорт и наслада.  На чаша любимо питие с близките, сред природата, под нежния полъх на вятъра и с любимия филм. Трябва ли още нещо, за да бъдеш щастлива?  Разбира се погрижили сме се и за най - малките членове на твоето семейство  с детската секция на VOYO.BG.  Децата ще се забавляват и веселят с най-новите анимационни филми и сериали, които предлага платформата и ти ще имаш своето, време за  отмора и почивка.

#5 Градската градина

Все по-популярни стават откритите читални в градска среда. Такива има вече в Пловдив и София. Ако не живееш в някой от тези градове,  можеш  да пренесеш тенденцията в твоя град. Понякога вместо четиво  можеш да гледаш свои любими предавания и филми на открито и красиво място и едновременно с това да се наслаждаваш на лятото с всичките си сетива. Не забравяй все пак слушалките, за да не обезпокоиш някой друг, който също като теб е избрал този вид почивка.

Надяваме се, че нашите предложения са те заинтригували. Е, за нас винаги е удоволствие да сме полезни.