Том Круз нае двойничка на дъщеря си – 6-годишната Сури. Актьорът и бившата му съпруга Кейти Хоумс, прибегнаха до тази мярка, заради опасността дъщеря им да бъде отвлечена.  

Папараците, които постоянно следят бившата жена на актьора, са уловили момиченце, което изключително много прилича на дъщерята на известната двойка.
Малкото копие на Сури била облечена в същата рокля и криела лицето си от репортерите, докато, заедно с гледачка, влизали в сградата, в която живее Том Круз.



След няколко минути обаче в сградата влязъл автомобилът на актьора и от него излязла истинската му дъщеря.

"Знаменитостите се страхуват за своя живот и за живота на своите деца. Затова често се обръщат към услугите на двойници. Те не могат да отидат в полицията, защото това веднага ще стане достояние на пресата”, казва източник близък до актьора.

Според близки до Том Круз, 50-годишният актьорът е обладан от мисълта, че някой може да отвлече дъщеря му и безумно много се страхува за сигурността й.

Том изисква от Кейти да записва имената на родителите на всички деца, с които дружи Сури. Освен това той трябва лично да се съгласи преди дъщеря му да отиде на гости в чужда къща”. Това споделя близък на звездата.

След развода Сури прекарва повече време с майка си. Въпреки това и въпреки заетостта си, Том се опитва да прекарва колкото е възможно повече с дъщеря си.
Преди време той изпратил личния си самолет в Ню Йорк, за да вземе Сури, така че двамата да прекарат няколко дни заедно в Лондон, където актьорът бил на снимки.