Тирето е точка, разтеглила сухожилие

След като се посмеем на тази шега, да видим къде в живота ни присъстват точките. А те всъщност се оказват на много повече места, отколкото сме предполагали.

Десените на точки ще бъдат моден хит това лято

Роклите на точки носят ретро полъх и може би затова остават актуални, независимо от времето. Та кой не обича евъргрийните, та дори самите точки изобщо да не са green, а кафяви. Актуални за пролетно-летния сезон са роклите на точки с дължина малко над коляното с къси ръкави.

Точките се комбинират с всичко

Заради изчистената визия дрехите с точки се комбинират добре с различни по вид, материали и форми бужута. Ако роклята ви е на черни и бели точки, подсилете цвета им с бижута в същите цветове. За повече цвят използвайте шарен шал – червен, жълт или син. Ако точките в десена са големи – комбинирайте с големи бижута. Ако са малки – заложете на няколко по-дрени аксесоара и един голям, който да привлича погледите. Например – колие с тъничък пендант, обеци с винт с малко топче и огромен пръстен с цветен камък. Не прекалявайте с коланите, шапките, бижутата и чантите. Щом избирате дреха на точки – нека основното, което ще се забелязва, да са именно точките. Вместо всички тях може просто да сложите едно текстилно цвете в косите си. Изберете обувки в основен цвят. Нека не отвличат погледите от роклята ви, а и не бива да се прекалява с детайлите.

обувки

Да ти залепне точка на обувката

Точките по обувките са не само по горната част, а напълзяват токовете, каишките и дори подметките отдолу. Не комбинирайте дрехи на тички с обувки на точки. Наистина ще бъде прекалено. Акцентитрайте само върху едното.

Точките могат да освежат дори стар сервиз за кафе

С бои за керамика или порцелан може да прикриете дори дребни недостатъци по повърхността на чашите и чинийките, като ожулване или напукан гланц.

В разрез с всички граматични правила накрая няма да поставя точка